Eder Förvaltning ingår samarbete med ESK Fotboll

Eder Förvaltning AB är stolta över att kunna tillkännage ett nytt och spännande sponsorsamarbete med ESK Fotboll. Genom detta partnerskap förstärker vi vår dedikation till att stödja och utveckla lokala gemenskaper och idrottsföreningar.

ESK Fotboll har en lång och stolt historia inom den lokala idrottssamhället och representerar värden av teamwork, engagemang och framgång. Som en ledande aktör inom förvaltningsbranschen är det naturligt för oss att stödja och främja sådana värderingar.

Genom detta sponsorskap förbinder vi oss att stödja ESK Fotboll i deras strävan att fortsätta utveckla och förbättra klubbens verksamhet. Vi ser fram emot att vara en aktiv del av deras resa och att bidra till deras framgångar på och utanför planen.

Detta partnerskap markerar en spännande tid för både Eder Förvaltning AB och ESK Fotboll, och vi ser fram emot att bygga starka relationer med klubben och dess fantastiska supporterskara.


Sharpio AB är en spin-off från SIP Nordic Fondkommission AB som startades 2006. Sharpio är ett nischbolag som uteslutande vänder sig till dig som framgångsrik entreprenör samt dina anställda nyckelpersoner.

När du gjort avsättningar för ditt pensionssparande, gjort den där investeringen som du funderat på ett tag och byggt en buffert för framtiden – då är det dags att börja tänka på dig själv. 

Är du företagare och har ett större eget kapital och tillgängliga likvida medel i din rörelse och samtidigt som privatperson är intresserad av att få tillgång till kapital skatteeffektivt så har vi en lösning för dig. Vår lösning bygger på ett exklusivt samarbete med en av Europas största investmentbanker och är unik i sitt slag i Sverige 

Metstream Ltd                                                                                    Köp guld och bygg din framtid

Metstream är ett Londonbaserat företag som erbjuder streaming- och royaltyprogram i guld, koppar, kobolt samt verifierade kolenheter. Genom våra etablerade leveranskanaler upphandlar vi egenutvecklade guld, koppar och kobolt. Våra skräddarsydda streaming- och royaltyprogram ger våra kunder möjlighet att köpa dessa som fysiska tillgångar till reducerad kostnad. Royalty- och streamingprogrammen designade av MetStream International Ltd. ger köpare prissäkerhet, hävstång för att öka ädelmetallpriserna och exponering för en högkvalitativ tillgång.