Investera i Energibolag!

Cindrigo Holding LTd, Geotermisk energi är en väldigt attraktiv "Baseload" energikälla som förväntas växa kommande år. Geotermisk energi producerar energi 24/7, 365 dagar om året, är helt oberoende av väder etc. Geotermisk ren energi är en mycket attraktiv energikälla vilket därigenom ges mycket attraktiva villkor från de olika regeringarna, ex i Kroatien EURO 176/MWh och Tyskland EURO 250/MWh, under 10-20 åriga avtal med statliga el-bolagen. Vid intresse att veta mer om detta erbjudande så kontaktar ni mig via e-mail eller mobil.Eco Energy World 

Med mer än tio års erfarenhet och 1400 MW utvecklad, över Europa och Asien-Stillahavsområdet, är Eco Energy World en av pionjärerna inom solenergiindustrin. Vi utvecklar moderna solkraftverk runt om i världen; generera ren och förnybar energi. Vårt mångsidiga team kombinerar tekniska färdigheter med ett rigoröst kommersiellt tänkesätt, som bärs av mer än ett decennium i branschen. Denna unika blandning av kompetens och erfarenhet gör det möjligt för oss att driva och leverera varje steg i utvecklingen av solkraftverk till lägsta CAPEX, vilket gör det möjligt för våra projekt att konkurrera med vilken kraftgenerering som helst.
Wave Tech Batteriutvecklingsbolag

Utveckling av nästa generations batteriförbättrande teknologier. En robust vetenskaplig grund tillåter oss att vara banbrytande inom utvecklingen av batteriförbättrande teknologier, med en betydande inverkan på alla aspekter av batterier, från produktion, användning och underhåll till deras eventuella återvinning och utbyte. Vårt fokus är att kombinera vår djupa vetenskapliga expertis med hårdvara och mjukvara för att ta bort batteriernas begränsningar. Vi utökar vår portfölj av banbrytande teknologier längre än någonsin förväntat. WaveTech-teamet består av 65 personer, från 14 nationaliteter, med kontor i USA, Tyskland, Bulgarien och Turkiet.

  • Vi hjälper till med kapitalanskaffning och ägarspridningar av aktier.

Onoterade aktier och Kapitalanskaffning

Är du intresserad av att ta del av våra erbjudanden och löpande vill ha information om nya investeringsmöjligheter så kan du anmäla dig på vår kontaktsida genom att lämna dina kontaktuppgifter.

Vi arbetar i ett nätverk med s.k. family office, nätverk av intresserade entreprenörer som har intresse av att hjälpa till med kapitalanskaffning.

Genom anmälan via vårt kontaktformulär får du reda på nyheter, kapitalanskaffningar och får möjlighet att köpa aktier i onoterade bolag.
Köpa guld för framtida leverans

Vi erbjuder våra produkter till ett avtalsenligt rabatterat fast pris. Vi skyddar våra kunder från volatila, geopolitiska och marknadsrisker. Det förutbestämda priset våra kunder betalar samt garanterad fysisk leverans av varan ger dem flexibilitet och frihet att välja rätt tid att antingen sälja guldet eller behålla det. Alla våra aktiviteter är koldioxidneutrala. Koldioxidavtrycket för varje produkt som köps genom oss kommer att kompenseras genom köp av verifierade koldioxidenheter.  

Välkommen att kontakta oss för ett möte via vårt kontaktformulär.